0766443762 / 0747288131 office@wtta.ro

Termeni si conditii

Conditiile de utilizare a website-ului www.wtta.ro, care este detinut si administrat de S.C. Wheel Travel & Tour Agency S.R.L.

Accesand sau utilizand website-ul www.wtta.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:

– sunteti responsabil financiar pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.

– garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

– nu veti utiliza www.wtta.ro in scopuri speculative, generare de rezevari false sau frauduloase

– nu veti transmite materiale politice, pornografice, rasiste sau a alte materiale care contravin legii

– nu veti altera, copia, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul website-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in website.

Scopul utilizarii site-ului www.wtta.ro este obtinerea de informatii privind ofertele si programele turistice ale Wheel Travel & Tour Agency, informatii despre destinatiile promovate, abonare la newsletter, achizitionare de produse Wheel Travel & Tour Agency, rezervari, precum si suport live sau prin e-mail, etc.

Wheel Travel & Tour Agency actioneaza si ca agent pentru terti furnizori, cum sunt: companii charter ambarcatiuni, companii de croaziere, liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, servicii de asigurari turistice precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori. Wheel Travel & Tour Agency nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest website.

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.wtta.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Wheel Travel & Tour Agency sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Orice rezervare efectuata pe website va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Wheel Travel & Tour Agency si va intra in vigoare Contractul cu Turistul.

Toate serviciile turistice publicate pe website sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui website. Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene, companii charter ambarcatiuni sau companii de croaziere pot impune taxe suplimentare. Wheel Travel & Tour Agency nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri sau companii de croaziere pot colecta diferite taxe locale.

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Wheel Travel & Tour Agency despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. Wheel Travel & Tour Agency sau Furnizorul accepta cereri scrise. Wheel Travel & Tour Agency sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Wheel Travel & Tour Agency isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, croaziere sau companii charter ambarcatiuni la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Wheel Travel & Tour Agency, al hotelului, companiei de croaziere sau companii charter ambarcatiuni sau al reprezentantului acestuia. In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs.

Wheel Travel & Tour Agency sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Wheel Travel & Tour Agency sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz, veti fi informat despre comisioanele aplicabile.

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.wtta.ro, datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de Wheel Travel & Tour Agency in orice activitati si scopuri legate de marketing.

Site-ul www.wtta.ro este un site cu continut informativ. Wheel Travel & Tour Agency nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii. Wheel Travel & Tour Agency nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site.

Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Wheel Travel & Tour Agency. Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Wheel Travel & Tour Agency.

Wheel Travel & Tour Agency nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.wtta.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Wheel Travel & Tour Agency poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste website-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.wtta.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare a noilor site-uri accesate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Wheel Travel & Tour Agency si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare a website-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.