0766443762 / 0747288131 office@wtta.ro

Nerrowboats

Daca doriti o vacanta de neuitat pe raurile si canalele din Marea Britanie, Irlanda sau Scotia, puteti naviga pe ambarcatiuni de tipul Narrowboat – lungi si inguste, ambarcatiuni ce ofera conditii de cazare la cele mai inalte standarde. Un avantaj major al acestui tip de vacante, este ca nu aveti nevoie de permis sau licenta de navigare ci doar de un scurt instructaj in locatia de unde va imbarcati. Toate locatiile de unde preluati ambarcatiunile sunt in zone de interes iar pe parcusul navigarii puteti vizita castele, muzee, podgorii cu degustari de vinuri, sate si orase. Datorita retelei vaste de canale si rauri, pe parcusul drumetiei veti intalni multe ecluze (locks) pe care le veti inchide si deschide pentru inaintarea ambarcatiunii, activitate foarte apreciata de catre clientii nostri.

 

 

Spre exemplu pentru inchirierea in Anglia a unui Narrowboat de 6 persoane in perioada 1 Aprilie – 6 Mai sau dupa 10 Septembrie costul ajunge la 168 euro / persoana / saptamana iar in perioada de varf 2 Iulie – 10 Septembrie costul ajunge la 220 euro / persoana / saptamana costuri ce includ si combustibilul. Aceste costuri nu includ transportul, curatenia si asigurarea.

Avem parteneriate cu companii precum Black Prince, Rose si Starline Narrowboats, companii cu peste 10 ani de experienta in
Narrowboats charter. Datorita acestor colaborari de lunga durata avem prioritate si tarife foarte bune pentru rezervari timpurii astfel spus cu cat perioada intre rezervare si imbarcare este mai mare cu atat tariful este mai mic.

Impreuna cu partenerii nostril putem sa obtinem pentru dumneavoastra si alte servicii cum ar fi: transport intre aeroport si marina, cumparaturi pentru ambarcatiune pe durata sejurului, inchiriere biciclete, acces la Internet pe ambarcatiune, licenta pescuit in zona, etc.

Daca va abonati newsletter-ului nostru, veti avea acces la oferte de tipul “last minute “ astfel, costul inchitrierii ambarcatiunii poate ajunge la 120 euro / persoana / saptamana.

Toate ambarcatiunile sunt dotate cu WC cu dus, camere cu asternuturi, CD player cu citire mp3 de pe USB, incalzire cu radiatoare, bucatarie full utilata, echipamente de navigatie si siguranta pe apa corespondente regulamentelor locale.

In functie de perioada, locatie si de tipul ambarcatiunii vom face cele mai bune oferte adaptate  nevoilor  dumneavoastra precum si trasee sau puncte de interes din zona respectiva. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta concreta in ceea ce priveste inchirierea unui Narrowboat.

Pozele sunt informative si arata conditiile de cazare de pe un Narrowboat.

[masterslider id=”9″] Oferte:

 

[product_category per_page="12" orderby="menu_order" columns="0" category="narrowboat"]