0766443762 / 0747288131 office@wtta.ro

Houseboat

Daca doriti o vacanta de neuitat pe raurile si lacurile din Europa (Anglia, Franta, Germania, Italia, Olanda, Irlanda, Portugalia, Spania, Suedia, Polonia), puteti naviga pe ambarcatiuni de tipul houseboat, ambarcatiuni ce ofera conditii de cazare la cele mai inalte standarde. Un avantaj major al acestui tip de vacante, este ca nu aveti nevoie de permis sau licenta de navigare ci doar de un scurt instructaj in locatia de unde va imbarcati. Toate locatiile de unde inchiriati ambarcatiunile sunt in zone de interes iar pe parcusul navigarii puteti vizita castele, muzee, podgorii cu degustari de vinuri, sate si orase.

Avem parteneriate cu companii precum LeBoat, Nicols, France Afloat, Localboat si Black Prince, companii cu peste 10 ani de experienta in houseboat charter. Datorita acestor colaborari de lunga durata avem prioritate si tarife foarte bune pentru rezervari timpurii astfel spus cu cat perioada intre rezervare si imbarcare este mai mare cu atat tariful este mai mic.

 

Impreuna cu partenerii nostri putem sa obtinem pentru dumneavoastra si alte servicii cum ar fi: transport intre aeroport si marina, cumparaturi pentru ambarcatiune pe durata sejurului, inchiriere biciclete, acces la Internet pe ambarcatiune, licenta pescuit in zona, etc.

Spre exemplu pentru inchirierea in Olanda a unui Houseboat de 8 persoane in perioada 9 Aprilie – 6 Mai sau dupa 10 Septembrie costul ajunge la 138 euro / persoana / saptamana iar in perioada de varf 2 Iulie – 3 Septembrie costul ajunge la 185 euro / persoana / saptamana. Aceste costuri nu includ transportul, curatenia, asigurarea si carburantul.

Daca va abonati la newsletter-ului nostru, veti avea acces la oferte de tipul “last minute “ astfel, costul inchitrierii ambarcatiunii poate ajunge la 100 euro / persoana / saptamana.

Toate ambarcatiunile sunt dotate cu WC cu dus, camere cu asternuturi, CD player cu citire mp3 de pe USB, bucatarie full utilata, echipamente de navigatie si siguranta pe apa corespondente regulamentelor locale.

In functie de perioada, locatie si de tipul ambarcatiunii vom face cele mai bune oferte adaptate  nevoilor  dumneavoastra precum si trasee sau puncte de interes din zona respectiva. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta concreta in ceea ce priveste inchirierea unui Houseboat.

Pozele sunt informative si arata conditiile de cazare de pe un houseboat.

 

[masterslider id=”7″]Oferte:

[product_category per_page="12" orderby="menu_order" columns="0" category="houseboat"]