0766443762 / 0747288131 office@wtta.ro

Cum cumpar

Pentru rezervari si plati nu este nevoie sa va deplasati la sediul nostru si sa urmati pasii de mai jos, astfel incat puteti castiga timp pretios.

Cum fac o rezervare?

1. Alegeti pachetul touristic sau produsul de pe site, deschideti tab-ul “comanda acum” din tabelul fiecarui produs, completati datele respective si trimiteti.

2. Noi va vom trimite prin Email, in maxim 24 de ore, confirmarea disponibilitatii, factura proforma, cu calculul sumei de plata si Contractul cu Turistul.

3. Raspundeti la acest mesaj cu acceptul dvs. si cu datele necesare facturarii: nume, prenume, adresa, seria si numar CI, CNP., completand si semnand Contractul cu Turistul.

4. Veti primi imediat prin email factura noastra.

Cum platesc?

1. Achitati prin banca suma facturata, inclusiv comisionul bancar aferent platii. In cazul neachitarii facturii in termen de 48 de ore, rezervarea este anulata de sistem.

Date privind plata prin banca:

Beneficiar: WHEEL TRAVEL & TOUR AGENCY

Sediul social: Aleea Compozitorilor nr. 14, Bl. Z28, Et. 6, Ap. 42, sector 6, Bucuresti

Numar de ordine in registrul comertului: J40/2496/2015

Cod Unic de Inregistrare : 34175139

Conturi bancare :

– EURO : –

– RON : RO86RZBR0000060017533535

Banca : Raiffeisen Bank

2. Imediat dupa incasarea sumei noi va transmitem prin Email documentele de calatorie (bilet avion, voucher, dupa caz). Alte documente de calatorie ce nu pot fi transmise electronic vor fi expediate prin posta sau curier rapid oriunde in tara.

Alte precizari

1. Pentru mai multe detalii privind rezervarea Dvs. va rugam sa ne contactati prin telefon sau Email.

2. Pentru modificari ulterioare ale rezervarii, sau anularea rezervarii confirmate, va rugam sa ne contactati prin Email. In unele cazuri (vezi Termeni si conditii, Contract cu turistul) modificarea sau anularea rezervarii implica penalizari, pe care noi trebuie sa le platim furnizorilor de servicii.

3. In cazul restituirii unor sume datorate modificarii sau anularii rezervarii de catre Dvs., veti suporta comisioanele bancare aferente.

4. Facturile exprimate in EURO vor fi achitate in RON, la cursul BNR din ziua platii + 2%.