0766443762 / 0747288131 office@wtta.ro

Croaziere

 

In cazul in care doriti o vacanta la bordul unui vas de croziera vei descoperi ca este un resort plutitor cu tot ceea ce va poate oferi cel mai bun resort si in plus alte oportunitati cum ar fi vizitarea anumitor orase de interes pe perioada sejurului. Puteti sa va relaxati si sa va simtiti ca in rai sau sa va distrati non-stop, vasul oferind de la cele mai luxoase restaurante pana la sali de divertisment si spectacole.

Impreuna cu partenerii nostrii putem sa obtinem pentru dumneavoastra si alte servicii cum ar fi transportul intre aeroport si marina si servicii extra sau sa configuram pachete all inclusive.

Spre exemplu pentru o vacanta de 7 zile in Mediterana de vest, cu plecare din Barcelona (Spania), prin Marsilia (Franta), Genova (Italia), Civitavecchia (Italia), Palermo (Italia), Tunis (Tunisia) si inapoi in Barcelona preturile incep de la 220 Euro / persoana/saptamana. Aceste costuri includ cazarea, mesa pe vas, acces la piscine, acces la salile de divertisment precum si acces la centrele SPA.

Daca va abonati newsletter-ului nostru, veti avea acces la oferte de tipul “last minute “ astfel puteti beneficia de cele mai bune oferte.
In functie de perioada, locatie si de tipul croazierei vom face cele mai bune oferte adaptate nevoilor dumneavoastra precum si trasee sau puncte de interes din orasele vizitate. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta concreta pentru o croaziera perfecta.

 

[masterslider alias=”ms-3-1″]Oferte:

[product_category per_page="12" orderby="menu_order" columns="0" category="croaziere"]