0766443762 / 0747288131 office@wtta.ro

Confidentialitatea datelor

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.wtta.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de S.C. Wheel Travel & Tour Agency S.R.L. in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. Wheel Travel & Tour Agency S.R.L., operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 25169. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de bunuri si servicii.

Sunteti obligat sa furnizati unele dintre aceste date: Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. Wheel Travel & Tour Agency S.R.L., Bucuresti, str. Aleea Compozitorilor, nr. 14, cod 061605. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

S.C. Wheel Travel & Tour Agency S.R.L, colecteaza si prelucreaza datele comunicate de clienti numai in scopul prevazut si cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare. De asemenea, S.C. Wheel Travel & Tour Agency S.R.L nu va dezvalui  nici un fel de informatie identificabila personal a clientilor sai catre terte persoane si nu va permite accesul acestora la datele acestora.

S.C. Wheel Travel & Tour Agency S.R.L isi informeaza clientii ca la datele acestora pot avea acces numai angajatii societatii, cu unicul scop de a iti executa in mod corect toate operatiunile necesare gestionarii comenzii si a solicitarilor.

S.C. Wheel Travel & Tour Agency S.R.L poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, aflate sau nu pe teritoriul Uniunii Europene, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, doar in cazul in care legea obliga in acest sens.

Pentru orice informatii suplimentare legate de protectia datelor cu caracter personal, sau pentru orice alte solicitari, va rugam sa ne transmiteti un e-mail catre adresa office [@] wtta.ro  si va vom raspunde in termenul legal.